Billy en Romy vinden dat José niet zomaar slaapplek op kan eisen

Billy en Romy vinden dat José niet zomaar slaapplek op kan eisen

Na José haar woede uitbarsting zoeken Romy en Billy elkaar op om erover te praten. Ik volg het voor geen meter meer zegt Billy. Ik luister niet eens meer naar wat ze zegt want ik snap er niks van vervolgt ze. Volgens Romy kan José niet zomaar elke slaapplek die ze wil zomaar opeisen en moet ze zich aanpassen wanneer er B&B gasten komen slapen. De twee snappen ook niet dat José telkens zo heftig reageert. En dan begint ze weer te huilen gaat Billy zuchtend verder. Volgens haar gaat het niet zo goed met José en neemt ze alles wat er gebeurt veel te hoog op. Ik ben er klaar mee. Ik ga vol op haar stemmen als dit zo doorgaat vervolgt ze. Ze moet hier weg want ze komt niet tot haar recht benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 14:24

    Ik ben het helemaal eens met Kwant! Je wordt toch misselijk van dit gedrag en uitlatingen van Billy en Romy! En dan zou José er uit moeten! ipv. andersom!

  2. Kwant at 11:42

    En dat moet Billy zeggen je ziet haar niets doen maar José wel kijk maar naar de dingen die ze maakt , over huilen gesproken nu daar kan Billy ook wat van als ze der zin niet kreeg en dan was er hijbel in de tent ze draait maar door tot dat ze der zin krijgt zij beslist toch over en voor iedereen ze denkt dat ze de macht in huis heeft ze kan beter vertrekken er uit en Romy ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *