José is over haar toeren en spuwt gal bij Madilia

José is over haar toeren en spuwt gal bij Madilia

Nadat José woedend is geworden over het gedoe rondom haar slaapplek, neemt ze Madilia haar mee naar buiten om erover te praten. Huilend legt José haar de situatie uit. Het is gewoon niet te geloven zegt ze emotioneel. En geeft aan bij Madilia dat ze de afgelopen dagen nauwelijks heeft geslapen en dat ze de situatie meer dan zat is. Ik kan niet bevatten dat ik niet in de secret box mag blijven slapen, terwijl dat volgens mij wel zo afgesproken was. En dan zegt Romy nu nog dat ik ondankbaar ben roept ze boos uit. Madilia probeert haar José te kalmeren maar dat lijkt nog niet direct te lukken. De twee lopen heen en weer over het Utopi terrein terwijl José haar gal spuwt over haar mede bewoners. Langzaamaan lukt het haar om haar iets rustiger te krijgen en gaan de twee weer naar binnen. Ga even rustig zitten José en kom een beetje tot rust adviseert Madilia haar. Je moet gewoon goed slapen en daar gaan we echt een oplossing voor bedenken besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *