Mehmet is de nieuwste bewoner van Utopia!

Mehmet is de nieuwste bewoner van Utopia!

En toen stond daar ineens een nieuwe bewoner in Utopia! Mehmet is de nieuwste aanwinst. Chipp vraagt eerst nog voor de zekerheid of hij de nieuwe bewoner is. Hij bevestigd dit en de rest van de groep reageert dan ook enthousiast. Met zijn allen lopen ze richting de bank voor een voorstelronde.

Mehmet is 33 jaar en komt uit Hengelo. Hij werkt als assistent manager bij een supermarkt, waar hij nu al 18 jaar werkzaam is. Nu ben ik hier, ik heb mijn baan opgezegd om dit avontuur aan te gaan voegt hij er enthousiast aan toe. En laat aan de groep weten dat hij klaar is met de supermarkt branche en daarom iets nieuws wil proberen.Mehmet laat weten dat hij een finance opleiding heeft gedaan, wat natuurlijk luid gejuich oplevert van de groep. Ook noemt hij zichzelf sportief en erg sociaal. De vrouwelijke bewoners lijken Mehmet wel leuk te vinden. Wat een heerlijk accentje heb je, zeg laat Billy aan hem weten. Hier zijn meerdere bewoners het mee eens en Romy voegt eraan toe dat zijn uiterlijk ook niet verkeerd is. Doe alsof je thuis bent drukt Fay hem op het hart. Voel je welkom voegt Billy eraan toe. De nieuweling praat nog wat na met Romy en krijgt daarna een rondleiding van Cemal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *