De chaos die vanmorgen ontstond met José werd flink besproken

De chaos die vanmorgen ontstond met José werd flink besproken

Door alle chaos en de komst van een nieuwe bewoner hebben we over veel gebeurtenissen te schrijven. Vanmorgen is José nogal kwaad geworden. Iets wat bij Romy en Billy totaal verkeerd is gevallen. De twee hebben het idee dat ze José alleen maar hebben geprobeerd te helpen met het vinden van een fijne slaapplek. Haar woede uitbarsting is voor hen reden genoeg om hun handen er vanaf te trekken. Terwijl Madilia José buiten probeert te kalmeren wordt er in de loods flink nagepraat over wat er is gebeurd. Niet alleen door Billy en Romy. Ook de rest van de bewoners bemoeit zich met de situatie. Het is nooit goed zegt Beau tegen Linda en Senna. We hebben haar heel veel opties gegeven maar ze wil het allemaal niet voegt Linda eraan toe. De dames snappen dat José een plek voor zichzelf wil maar dit kan ze volgens hen niet opeisen. Ik heb dit ook gehad gaat Beau verder, doelend op de periode waarin zij geen vaste slaapplek had. Na haar gesprek met Billy besluit Romy haar hart te luchten bij Demi en Fay. In geuren en kleuren vertelt Romy aan de tweeling wat er zojuist gebeurd is. Beau vult het verhaal hier en daar aan. De tweeling luistert met open mond naar het verhaal. Ook zij vinden de reactie van José te ver gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 15:33

    Ja hoor het mag weer bniet gezegd worden ze willen alleen maar domme figuren de maatschappij uit laten beelden blij dat ik hiet niet bij hoor.

  2. Else at 14:38

    En zo krijgen de bewoners een heel ingekleurd verhaal te horen! Maar is dat de waarheid? Nee natuurlijk niet.
    Het is ingekleurd door de emoties van Romy, Billy, Beau, en zo gaat het verder zijn eigen leven leiden! Wie gaat daar onder lijden? José! Zo oneerlijk! wat een gedoe daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *