Het centraal van 13 november

Het centraal van 13 november

De bewoners hebben ook al een centraal gehad, door alle chaos en de komst van Mehmet komen we daar nu pas op terug. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 13 november terug.

Linda opent het centraal met de financiën, in de kas zit momenteel 434 euro. Dat is niet veel en iedereen vindt dat er hard gewerkt moet worden om geld in de kas te brengen. Daarna wordt er nog gesproken over de evenementen. Chipp heeft Billy uitgedaagd om de kookwedstrijd nieuw leven in te blazen zodat hij dit keer officieel kan winnen. Chipp heeft gekeken naar de begroting en gaat daar vandaag mee verder, zodat er aan het einde van de dag een financieel plan klaarligt. Billy begint daarna over de Utopia markt en laat weten dat zij en Cemal vandaag verdergaan om meer standhouders te regelen en andere leuke activiteiten. De bewoners willen ook leuke kerst merchandise gaan maken voor de kerstmarkt zodat ze dat kunnen verkopen. En het is een leuke activiteit om samen te doen voegt Billy er enthousiast aan toe. Daarna vraagt ze ook naar de Voutte Afont die Senna, Cemal en Johan hebben georganiseerd. Die kaartverkoop gaat nog niet heel goed dus Senna belooft vandaag veel belletjes te gaan plegen om een hoop leveranciers uit te nodigen.

Romy vertelt daarna dat ze graag Live in de loods terug wil brengen in Utopia. Dat liep gewoon heel goed en we hadden telkens volle bak benadrukt ze. Billy stelt voor om dit vanaf januari weer in de voeren, zodat er vanaf die tijd elke maand twee evenementen in de loods zijn. Alle bewoners vinden dit een goed plan. Madilia laat daarna weten dat haar kledinglijn La Madi erg goed loopt en zij haar investering weer terug verdiend heeft. Ze gaat deze week de nieuwe kerstcollectie bestellen. Ook Billy vertelt lekker bezig te zijn. Ik ben weer back on track en ga weer een hoop bespetteren legt ze verder uit.

Tot slot vertelt Billy nog dat het penthouse aanstaande zaterdag is verhuurd. Hij staat nog niet op de site maar misschien is het wel slim om dat te doen voegt ze er blij aan toe. Beau laat met een glimlach weten dat de B&B gasten van afgelopen weekend het erg naar hun zin hebben gehad en dat ze een mooi bedrag hebben omgezet. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *