Hoe reageert de groep op de komst van nieuwe bewoner Mehmet?

Hoe reageert de groep op de komst van nieuwe bewoner Mehmet?

Mehmet heeft zichzelf zojuist voorgesteld als de nieuwe bewoner van Utopia. Vol enthousiasme is hij ontvangen door de groep. Nadat de nieuweling zich heeft voorgesteld gaat de groep weer uit elkaar. Mehmet krijgt vervolgens een rondleiding van Cemal terwijl de rest van de bewoners de eerste indrukken van de nieuwe bewoner bespreken.

Romy is enthousiast over haar nieuwe mede bewoner en dit laat ze duidelijk merken. Dit is toch geweldig roept ze uit. Ook Billy is blij met Mehmet. Demi en Fay zonderen zich af in de badkamer. Er is geen speld tussen te krijgen zegt Fay, doelend op de vele vragen die Billy stelde tijdens de kennismaking. Als Madilia en Beau zich bij de tweeling aansluiten gaat het al gauw over het uiterlijk van Mehmet. Hij ziet er wel goed uit geeft Fay toe. De rest van de dames moeten erom lachen. Ik weet me geen houding te geven roept Madilia uit. Ook de andere bewoners zijn enthousiast over de nieuweling en kunnen niet wachten hem beter te leren kennen. Denk jij dat Mehmet een goede aanwinst is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 14:43

    Weer Billy die het hoogste woord voerde tijdens de kennismaking! De anderen krijgen niet eens de káns! Afschuwelijk, ik zou niet met haar kunnen en willen huizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *