Romy vindt dat Demi nieuweling Mehmet moet veroveren

Romy vindt dat Demi nieuweling Mehmet moet veroveren

Nieuwste bewoner Mehmet is nog maar net in Utopia maar heeft nu al een goede indruk achter gelaten bij de bewoners. Als Romy Demi alleen ziet lopen rent ze op haar af. Deze moet je echt voor je gaan winnen fluistert ze. Ik zeg het één keer, nooit meer dit is echt een hele goeie jongen gaat ze verder. Demi knikt maar fluistert terug dat Mehmet niet haar type is. Romy begrijpt dit maar vindt dat Demi haar mogelijkheden open moet houden. Je weet het maar nooit benadrukt ze. Hoe langer je hier woont, hoe anders je naar iemand gaat kijken gaat ze verder. Daarna somt ze nog een aantal redenen op waarom Mehmet wél leuk is. Hij heeft een goed hart en is vrouwvriendelijk merkt ze op. Demi begint te lachen en de twee geven elkaar springend een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 15:23

    Wat een bemoeial is die Romy,laat ze eerst eens aan zich zelf werken voor dat ze zich met een ander bemoeit.Amper iemand binnen en ze begint al weer .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *