José weigert hulp van Romy en Beau

José weigert hulp van Romy en Beau

Heb je eventjes José? Even volwassen met z’n drietjes erover kletsen? begint Romy het gesprek. José is al het hele weekend overstuur en is vandaag erg boos geworden tegen Beau, Billy en Romy. Wij zijn genoodzaakt om aanpassingen voor jou te doen en we hebben veel voor je over maar je wordt nergens blij van vervolgd Romy met zachte stem. José reageert nu ook boos en laat weten dat het niet meer hoeft. Vervolgens barst ze in huilen uit. Beau vraagt of José nog wel met René in een huisje wil slapen. Ik heb het liefst een eigen hok maar dat schijnt heel moeilijk te zijn. Dus ik zoek mijn eigen oplossing wel gaat José defensief verder. Beau vraagt of het gedoe met René persoonlijk is of zakelijk. Daar wil José geen antwoord op geven, dat gaat niemand een reet aan benadrukt ze. Romy en Beau verdedigen zichzelf door te zeggen dat ze José alleen maar willen helpen. Ik laat maar met mezelf schuiven en daar ben ik klaar mee. Ik wil geen hulp meer zegt José aangebrand. José, Romy en Beau komen nog niet op één lijn te liggen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *