Cemal en Madilia zaten elkaar heel de dag uit te dagen

Cemal en Madilia zaten elkaar heel de dag uit te dagen

Wat gebeurde er afgelopen avond nog in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Na een dag vol familiebezoek keert de rust terug in Utopia. Alhoewel tot Cemal een stempel op het gezicht van Linda drukt. De twee raken in een achtervolging en dagen elkaar de rest van de avond uit. Het lukt Linda uiteindelijk om Cemal terug te pakken. Als Cemal door Madilia op de vide wordt onthaard, wordt hij belaagd door Linda. Wat later staat Linda met Madilia in de keuken. Ze vertelt dat ze het nog niet goed heeft gepraat met José. De twee raakten eerder deze week in conflict met elkaar toen Linda René gelijk gaf. Linda vindt echter dat ze haar excuses niet hoeft aan te bieden, want ze heeft in haar ogen niks verkeerd gedaan. Toch vindt ze het een hele lastige situatie. Verder verliep de avond dus vrij rustig. Wat zal deze nieuwe dag allemaal brengen? We komen er snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *