Linda en Madilia vinden Billy een grote uitslover

Linda en Madilia vinden Billy een grote uitslover

Tijdens het bezoek van Johan en René moet Linda even wat kwijt. Madilia en Beau zitten achter de computer als ze aan komt lopen. Ze ergert zich aan het gedrag van Billy vertelt ze haar mede bewoners. Volgens Linda is Billy veel te aanwezig, voornamelijk bij het bezoek van Johan. Pak je moment of zo zegt ze geïrriteerd.BVervolgens lopen Linda en Madilia naar buiten. Wat is zij een aanstelster zeg zucht Linda. Madilia voegt daar aan toe dat ze gewoon een uitslover is. Dan doet Linda Billy haar loopje na en de dames liggen helemaal dubbel van het lachen. Ze probeert indruk te maken op haar schoonfamilie grapt Madilia. Dit vindt ook Linda een grote grap, want eerder wilde ze hem heel graag naar huis sturen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Bep at 18:55

  Tja ik kan het mis hebben maar volgens mijn zijn zebang van Billy .
  Waarom word er niets van gezegd dan.
  Wel zo normaal lijkt mijn .
  Verder is het toch schandalig hoe zei zich gedraagt.
  Alles maar dan ook alles draait om Billy.
  Zo als zei het wil.

 2. joke gotte at 18:25

  Linda en Madilia hebben helemaal gelijk,maar zeg het haar dan ook een s recht in haar gezicht vindt dit zo schijnheilig.De enigste die haar wel op aanspreekt is Romy met die fotos nemen dat zij eerst alleen ging op de foto.Als ze allemaal er eens wat van zeggen ,maar ik weet het niet zijn ze bang geef haar dan eens 3 stemmen moet je kijken wat er gebeurd maar ze komt elke keer met een smoes zo heb ik het niet bedoeld.Ze Johan voor alles wat uitgescholden ze is haar type niet laat me niet lachen 36 jaar walgelijk

 3. Else at 17:54

  Ja, ik schreef eerder vandaag al, hoe belachelijk dat Billy aan Johan vraagt of het oké is wat zij aan heeft getrokken, omdat ze indruk wil maken op zijn familie!? Waar ben je dan mee bezig?! Alsof ze een stelletje zijn! En dit gedrag heeft ze dus door getrokken naar zijn bezoek door zich ook zo te gedragen! Wat idioot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *