Johan en René ontvangen bezoek in Utopia

Johan en René ontvangen bezoek in Utopia

En toen was het tijd voor bezoek. Vandaag staat voor twee bewoners bezoek gepland. René en Johan zijn dit keer de gelukkigen.

René staat dan ook ongeduldig op zijn familie te wachten als dan eindelijk de poort opengaat. Zijn moeder, zus, nichten en neefje lopen enthousiast de poort door om René weer in hun armen te sluiten. René loopt dolblij naar de poort om zijn familie een dikke knuffel te geven. Iedereen wordt enthousiast begroet en gezamenlijk lopen ze naar de loods. Eenmaal binnen wordt de familie hartelijk begroet door de rest van de bewoners. René gaat met zijn familie lekker op de banken zitten en er worden volop vragen gesteld. Ze hebben goed de tijd om lekker bij te kletsen.

Niet veel later krijgt ook Johan bezoek. Voor het eerst sinds hij in Utopia woont! Daarom is hij vanochtend al druk bezig geweest om de loods op te ruimen. Als dan eindelijk de poort opengaat rent Johan hard op zijn bezoek af om hen een dikke knuffel te geven. Romy en Senna zijn meegelopen om zijn bezoek te verwelkomen en ook zij krijgen een dikke knuffel van iedereen. Johan kan zijn geluk niet op en hij heeft waterige oogjes. Innig gearmd loopt het gezelschap naar binnen om gezellig bij te praten. De dag kan voor René en Johan niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *