Johan is zenuwachtig, hij krijgt straks familiebezoek

Johan is zenuwachtig, hij krijgt straks familiebezoek

Vandaag is het voor twee bewones een extra leuke dag. De families van René en Johan zullen vandaag namelijk naar Utopia komen om hun zoon, broer, neef of vriend weer te zien. Voor Johan is het zijn eerste bezoek en hij kijkt er dan ook al de hele ochtend naar uit. Hij  heeft zijn beste kleding aangetrokken en is druk bezig om de loods netjes te maken. Billy loopt naar hem toe en vraagt of het goed is wat ze aanheeft. Johan zou eerder kiezen voor een chiquer setje, met hakken en al. Als je tenminste indruk wil maken op mijn familie zegt hij met een knipoog. Johan gaat weer druk verder met het stofzuigen van de loods. Ben je een beetje zenuwachtig Johan vraagt Billy hem. Johan knikt maar laat ook weten dat hij er enorm veel zin in heeft. We komen er vast en zeker op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:37

    Wat belachelijk dat Billy aan Johan gaat vragen of het goed is wat zij aan heeft, omdat zijn familie/vrienden komen! Alsof ze een stelletje zijn en zij een goede indruk moet maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *