Wat houdt de bewoners bezig deze zondagmorgen van 12 november?

Wat houdt de bewoners bezig deze zondagmorgen van 12 november?

Een aantal bewoners zijn al vroeg uit de veren maar een hoop liggen nog heerlijk te slapen. De B&B gasten zijn ook al vroeg op en krijgen een ontbijtje van Beau. Cemal wordt ook langzaam wakker en voegt zich bij de gasten om een gezellig praatje te maken. Langzaam komen er steeds meer mensen de loods in en ze nemen plaats aan de ontbijttafel. De openhaard wordt aangemaakt en de bewoners en gasten genieten van de warmte van het vuur. Romy heeft ook niet uitgelapen en is al naar de stallen om de dieren te voeren en de stallen uit te mesten. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen? We komen snel terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *