José is erg teleurgesteld in Linda

José is erg teleurgesteld in Linda

José voelde zich afgelopen avond rot en kon niet meer stoppen met huilen. Ze heeft zich na het gesprek met René en Romy teruggetrokken in het atelier en is in bed gaan liggen. Terwijl ze ligt te huilen komt Madilia even kijken hoe het met haar gaat. Het gaat kut zegt José terwijl ze haar deken over haar hoofd trekt. Madilia vraagt of ze zich zo rot voelt vanwege het gedoe met Johan. Nee maar hij kan wel neervallen wat mij betreft antwoordt José. Het is grotendeels Linda gaat ze snikkend verder. Madilia vraagt naar de reden hiervan. En José legt uit dat het een grote teleurstelling voor haar is hoe Linda op haar heeft gereageerd. Ik vind het zo erg dat ik niet kan zeggen hoe erg hij mij irriteert, iedereen neemt het voor die jongen op en zelfs Linda zegt José kwaad. Het is duidelijk dat José en Johan niet snel vrienden zullen worden, maar komt José haar frustraties te boven? We gaan het zien op deze nieuwe dag. Wat zal deze dag brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *