Billy en Romy vinden dat José ongezond gedrag vertoond

Billy en Romy vinden dat José ongezond gedrag vertoond

Romy heeft afgelopen avond bij José in de kas gezeten en naar haar emotionele verhaal geluisterd. Terug in de loods gaat ze naar Billy en vertelt haar over het gesprek tussen haar en José. Het is echt niet normaal, ze zat daar maar te trillen en heel hard te huilen zegt Romy. Billy slaat haar hand voor haar mond en vraagt Romy wat er verder gebeurd is. Romy vertelt vervolgens dat José onder een deken zat en helemaal overstuur was. Ik vraag me oprecht af of deze omgeving wel goed is voor haar antwoordt Billy. Ze huilt hier meer dan dat ze lacht en ze is heel onstabiel voegt ze eraan toe. Nog meer dan ik benadrukt ze met een knipoog. Je gaat op die leeftijd toch niet met een deken over je hoofd zitten huilen. Als ik dat op die leeftijd doe vraag ik me echt af of het wel goed me gaat reageert Romy hoofdschuddend. Het is ongezond gedrag benadrukt ze. Billy is het hier helemaal mee eens. Ze maken de afspraak om José goed in de gaten te houden en haar te beschermen tegen zichzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *