Linda, Demi en Madilia bespreken het zeurende gedrag van José

Linda, Demi en Madilia bespreken het zeurende gedrag van José

Demi en Linda staan op de vide en Demi vraagt wat er met José aan de hand is omdat ze huilend wegliep vanwege een ergernis richting Johan. Ik snap José op zich wel want het is een onbehouwen hork. Maar ze gaat soms te ver en zeurt zo enorm reageert Linda. Demi vraagt zich vervolgens hardop af wat er dan met José aan de hand is, omdat ze ook al ruzie had met René. Ze heeft haar op d’r tanden, meer dan ik zegt Linda. Demi vraagt aan Linda en Madilia, die er ook bij is gekomen of ze iets voor José kunnen doen. Ik weet het niet, José huilt gewoon veel. Ze moet zich niet zo druk maken laat Madilia weten. Linda beaamt dit en vertelt dat José dingen op een bepaalde manier kan brengen waar zij de kriebels van krijgt. Zij heeft waarschijnlijk heel veel frustraties richting Johan, maar zij kan niet bepalen wat hij doet of niet doet voegt ze er  schouderophalend aan toe. Madilia en Demi zijn het ook niet eens met de wijze waarop José naar Johan toe reageert. De vrouwen zijn het erover eens dat de José zich niet zo moet ergeren aan alles en iedereen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *