Volgens José kan Linda de tering krijgen

Volgens José kan Linda de tering krijgen

José was afgelopen avond emotioneel waar we zojuist al over schreven. Deze emotionele bui hield nog even aan, José heeft zich uiteindelijk teruggetrokken in de kas omdat ze niet meer kan ophouden met huilen. Romy loopt langs en hoort José huilen. Wat is er José vraagt Romy zachtjes. Laat me maar even alleen antwoordr José fel. Maar Romy laat het hier niet bij zitten en gaat bij haar in de kas zitten. Waar ben je nou zo verdrietig om vraagt Romy aan haar. Met horten en stoten vertelt José vervolgens dat ze zich zo ergert aan Johan én het feit dat hij door iedereen met fluwelen handschoenen wordt aangepakt. Hij is zo asociaal en ik zeg er wat van en dan heb ik met iedereen ruzie voegt ze er snikkend aan toe. En laat ook nog weten dat ze hier geen zin in heeft en er helemaal klaar mee is dat ze zich zo rot voelt. Romy luistert aandachtig en geeft daarna aan dat ze Johan dan links moet laten liggen. Het gaat nu helemaal niet om Johan antwoordt José. Linda ergert zich zo aan mij en zij was juist iemand met wie ik goed kon praten. Maar nu kan ze de tering krijgen, ik ben klaar met haar zegt José boos aan het eind van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *