Hoe verliep Mehmet zijn eerste nacht in Utopia?

Hoe verliep Mehmet zijn eerste nacht in Utopia?

De eerste nacht van nieuweling Mehmet maar hoe heeft hij geslapen?  Verschillende bewoners vragen zich dat af. Redelijk zegt de nieuweling wanneer Romy en Cemal hem deze vraag stellen. O, dit moet ik nu natuurlijk ook de andere twaalf personen vertellen voegt hij er grappend aan toe. Zal ik zo meteen een ander antwoord verzinnen vraagt hij Beau die achter de computer zit. Ja, doe maar antwoordt ze. Zodra Senna de loods binnen stapt gooit Mehmet het meteen over een andere boeg. Ja k*t man, ik ga dit niet trekken zegt hij tegen hem. Ja? vraagt Senna geschokt. Dat is meestal als je met twee meiden boven ligt gaat hij verder. Mehmet zegt dat hij eigenlijk dat gigantische tweepersoonsbed van Senna nodig heeft. Dus vanaf vandaag ga ik beginnen jou te terroriseren grapt Mehmet. Hoewel de nieuweling een grapje maakt lijkt dit niet over te komen bij Senna, hij komt dan ook al snel terug op zijn woord. Ik heb prima geslapen, ‘t was goed te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *