De bewoners relaxen erop los op de avond van 13 november

De bewoners relaxen erop los op de avond van 13 november

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners hebben gekozen voor een rustig avondje. Na het avondeten besluiten Linda, Beau en Romy de koeien te verzorgen. De koeien kunnen met een volle maag de rest van de avond tegemoet. Nieuwste bewoner Mehmet krijgt door het kalme karakter van de avond de kans rustig met verschillende bewoners te praten. Hij voelt zich al duidelijk op zijn gemak in Utopia. Maar ook een aantal bewoners zonderen zich af. René en José kletsen wat over de financiën en wanneer José vertrekt haalt René zijn gitaar erbij om te oefenen. Linda en Madilia trekken zich terug op hun slaapkamer en voeren gesprekken over zakgeld, Mehmet en de aankomende stemmingen. Al met al was het een gemoedelijke avond in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *