Hoe heeft Mehmet zijn eerste avond in Utopia beleefd?

Hoe heeft Mehmet zijn eerste avond in Utopia beleefd?

Het was voor alle bewoners een grote verrassing toen er gisteren een man de loods binnenkwam die zich voorstelde als de nieuwe bewoner van Utopia. Mehmet heeft nu bijna een dag op het terrein doorgebracht en leert zijn mede bewoners steeds beter kennen. Uiteraard heeft hij ook al een spectaculaire ontgroening achter de rug. Tijdens het avondeten kijkt Mehmet niet de kat uit de boom. Vanuit verschillende hoeken krijgt hij vragen op zich afgevuurd die hij maar al te graag beantwoordt. En schept ondertussen nog eens voor een tweede keer zijn bord op. Wanneer zijn maag gevuld is, gebruikt Mehmet de rest van de avond om meer een op een met bewoners te kletsen. Met Demi en Fay bespreekt Mehmet wat hij buiten Utopia heeft gedaan en waarom de mini samenleving hem riep. Ook Billy is erg geïnteresseerd in de nieuweling. Buiten de loods kletsen ze aan één stuk door. Het gezelschap van Mehmet bevalt de bewoners wel! Zo op het eerste gezicht lijkt Mehmet helemaal op zijn plek in de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *