Volgens Linda doet Johan extreem zijn best in de buurt van Madilia te zijn

Volgens Linda doet Johan extreem zijn best in de buurt van Madilia te zijn

Afgelopen avond besluiten Linda en Madilia zichzelf even terug te trekken in de slaapkamer. Voor de twee is dit een vast ritueel om de dag te bespreken. Vandaag hebben ze het over het geflirt van Johan. Het valt Linda op dat hij extreem zijn best doet om in de buurt van Madilia te zijn. Echte hé, hij loopt de hele dag achter mij aan reageert Madilia lachend.  De vrouwen denken dat het komt door de nieuwe bewoner Mehmet. Hij voelt concurrentie zucht Linda. En voorspelt dat Johan erg zijn best gaat doen en dat hij de komende weken achter Madilia aan zal huppelen. The game is on lacht ze. Zal Linda gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bep at 10:00

    Tja precies Joke Linda weet het nu allemaal zo goed.
    Of maakt ze madi een beetje gek hier mee .
    Want madi vind Johan best wel leuk.
    Tis net een relatie bureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *