Mehmet maakt indruk bij de vrouwelijke bewoners van Utopia

Mehmet maakt indruk bij de vrouwelijke bewoners van Utopia

Nieuweling Mehmet is nog maar een paar uur in Utopia en het lijkt erop dat de overige bewoners blij zijn met zijn komst. Op de bank praten Billy, José, Demi, Fay en Madilia over de nieuweling. Wat vind jij eigenlijk van hem vraagt Romy nieuwsgierig aan Madilia. Madilia antwoordt dat ze hem aardig vindt. Ik vind hem helemaal geweldig, ik kan er eigenlijk niet over ophouden zegt Romy enthousiast. De dames moeten lachen om Romy haar uitgesproken mening. Billy is er op haar beur minder zeker over. En kijkt eerst de kat uit de boom. Op het eerste gezicht is het een aardige vent maar wellicht zit er wel iets onderhuids… legt ze verder uit. Wel moet ze toegeven dat de eerste indruk goed is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *