Fay is ontroostbaar en Demi vindt Chipp een botte l*l

Fay is ontroostbaar en Demi vindt Chipp een botte l*l

Ook Beau heeft door dat er iets met Fay aan de hand is. Ze besluit dan ook naar huilende Fay toe te gaan. Chipp vind dat ik van alles een probleem maak terwijl ik gewoon mijn gevoel uit snikt Fay. Dan is hij gewoon een botte lul antwoordt Demi fel. Beau geeft op haar beurt Fay een knuffel en dit zorgt ervoor dat ze breekt. De tranen rollen over haar wangen en snikkend vertelt ze dat ze van alles een probleem maakt. Ik ben nooit zo geweest, ik snap het gewoon niet voegt ze eraan toe. Beau probeert vervolgens te achterhalen waar dit vandaan komt maar Fay heeft hier geen antwoord op. En vertelt dat ze niet lekker in haar vel zit. Ik kan niks hebben, van niemand gaat ze verder. Beau en Demi troosten haar maar zonder resultaat. Fay is voor nu even ontroostbaar. Ik weet het allemaal even niet sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *