Beau ontdekt twee nieuwe openstaande facturen

Beau ontdekt twee nieuwe openstaande facturen

Dat de bewoners van Utopia er financieel niet al te best voor staan is inmiddels duidelijk. Baldr heeft de taak op zich genomen om boekhouding op orde te krijgen en dit lijkt aardig te lukken. De bewoners staan niet in de min maar moeten wel hard werken om uit de min te blijven en een mooi bedrag achter de hand te hebben. Als Beau achter de computer zit komt er een mail binnen, die ze met grote ogen begint te lezen. Het zijn twee facturen van oktober Eentje van 265 euro en eentje van 309 euro zegt Beau. Baldr had geen rekening gehouden met deze facturen en samen met Beau probeert hij te achterhalen waar deze bedragen vandaan komen. Het is kleding, voor de winkel denk ik merkt Beau dan op. Baldr blijft even stil.  Hoe kan dit dan vraagt Senna, die ook bij de computers zit. Volgens Beau komt dit doordat er niet goed bijgehouden wordt wat er besteld wordt.  En zo lopen we achter de feiten aan. Zal dit verhaal nog een staartje krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *