Chipp gaat op onderzoek uit, waar komen de facturen vandaan?

Chipp gaat op onderzoek uit, waar komen de facturen vandaan?

De bewoners kregen vandaag twee onverwachte en prijzige facturen binnen. Beau denkt dat het voor kleding van de winkel van Demi en Fay is en gaat om die reden langs bij Chipp. Weet hij er meer van? Na het doornemen van de papieren wil Chipp het tot de bodem uit te zoeken. Hij kan het zich niet voorstellen maar beseft zich ook dat de tweeling of hij mogelijk een foutje hebben gemaakt. Na enkele minuten graven in de archieven wordt duidelijk dat het probleem niet snel gevonden gaat worden. De kans bestaat dus dat iemand de kleding voor privédoeleinden heeft besteld. Wie dat dan precies was wordt niet duidelijk. Chipp weet wel dat hij het voortaan strak in de gaten gaat houden wie wat besteld en waarom.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *