Billy twijfelt of het wel zo verstandig is om Baldr op de boekhouding te zetten

Billy twijfelt of het wel zo verstandig is om Baldr op de boekhouding te zetten

Een aantal dagen geleden is Billy aangesproken op de financiën rondom haar neuscorrectie. Volgens Baldr en Linda klopte dit namelijk niet helemaal en zij vonden het zaak dat tot op de bodem zou worden uitgezocht hoe Billy haar neus is gefinancierd. Deze middag besluit Billy verhaal te halen bij Baldr. Baldr vertelt dat hij er nog geen tijd voor heeft gehad. Dat vind ik wel een teleurstelling antwoordt Billy. Er moet gewoon een oplossing komen voegt ze eraan toe. En vindt het belangrijk dat duidelijk is wat er met dat geld is gebeurd, zodat zij niet meer beschuldigd wordt van het één of het ander.

Na het gesprek met Baldr doet Billy haar verhaal bij Romy, Demi en Fay.  Een paar dagen geleden werd ik aan de schandpaal genageld en nu is er nog niets uitgezocht begint ze haar verhaal. Volgens Billy is ze voor schut gezet toen de twee haar ervan beschuldigden dat er iets niet klopte in de financiering van haar neus. Maar dan is er vijf dagen later nog niets uitgezocht. Dat hadden ze dan meteen moeten doen gaat ze verder. Romy, Demi en Fay horen haar verhaal aan en zijn het eigenlijk wel met haar eens. Voor Billy is het duidelijk, ze wil dat er een oplossing komt. Ik weet niet of we anders wel een goede keuze hebben gemaakt sluit ze af, doelend op Baldr die sinds vorige week verantwoordelijk is voor de boekhouding…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. trudy at 01:26

  Laat baldr en Linda het maar eens uit zoeken hoe gemeen Billy is met het geld wat ze achter over gedrukt heeft terug betalen zet ze uit utopia die billy

  • RUUD at 18:10

   Ja Billy Bakker je wordt nu erg bang dat iemand de achter gekomen is dat je gewoon geld achter overdrukt. he he eindelijk eentje die gewoon alles uitzoek doeiiiiiiiiiiiiiiiiii
   Billyyyyyyyyyy Bakkerrrrrrrrrrrrrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *