Baldr en Linda zijn niet blij dat José de caravan wil “kopen”

Baldr en Linda zijn niet blij dat José de caravan wil “kopen”

José is helemaal blij dat ze eindelijk een slaapplek voor haarzelf heeft gekregen. Een paar andere bewoners zijn alleen iets minder enthousiast over het plan. Linda loopt naar Chipp toe om het nieuws met hem te delen. José gaat de caravan kopen van Beau voor 250 euro maar ze heeft het geld niet begint ze geïrriteerd. Het verbaast Linda dat er zakgeld uitgegeven wordt, terwijl dit niet mag. Het feit dat Beau het wil voorschieten, zonder te overleggen met haar en Baldr vindt ze niet kunnen. Chipp vindt het net als Linda belachelijk. Ik dacht ik sta op en loop weg, want ik ontplof straks gaat Linda verder. Ze wordt op handen gedragen hier er is aan alle kanten geschikt voor haar reageert Chipp, doelend op José die is geholpen door Beau, Billy en Romy. Baldr komt er ook bij staan en hij vindt het ook niet kunnen. Nu worden wij weer in slecht daglicht gezegd, omdat wij moeten laten weten dat het niet kan zucht hij. Dan breekt de pleuris uit, ik weet het nu al voegt Linda eraan toe. Zal het er vanavond chaotisch aan toe gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 11:01

    Linda wordt net Billy waar bemoei jij je toch mee ga werken want wij hebben nog niks van je gezien als andere mensen opstoken tegen elkaar net Billy weg met jullie alle twee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *