Een Utopia fan stuurt een boze mail, wanneer gaan Johan en Beau samen slapen?

Een Utopia fan stuurt een boze mail, wanneer gaan Johan en Beau samen slapen?

Afgelopen avond startte Chipp een weddenschap zodat Beau en Johan bij elkaar zouden slapen mits er 45 polaroid foto’s werden verkocht. Hoewel dit aantal inmiddels ruim bereikt is hebben de twee niet samen de nacht doorgebracht. Dit is de Utopia fans niet ontgaan en Chipp heeft dan ook een teleurgestelde mail ontvangen van een kijker. De schrijver van de mail zegt maar liefst tien foto’s te hebben gekocht omdat ze Beau en Johan goed bij elkaar vindt passen. Echter hebben de twee de nacht naderhand niet samen doorgebracht, de schrijver voelt zich hierdoor enigszins in de maling genomen. Ze vraagt Chipp haar geld terug te storten. Mochten ze deze week de weddenschap toch nakomen, dan mogen de bewoners het geld houden. Chipp geeft aan dat dit helemaal goed gaat komen maar daar eindigt de mail niet. Ook vraagt de kijker of er een zelfde actie voor José en René gestart kan worden. De schrijver geeft aan maar liefst twintig euro er voor over te hebben om hen te steunen. Ja hoor zegt een glunderende José die de mail met Beau meeleest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *