Demi en Fay denken dat de bom snel zal barsten tussen Billy en Johan

Demi en Fay denken dat de bom snel zal barsten tussen Billy en Johan

De band tussen Johan en Billy is een veelbesproken onderwerp in Utopia. Sinds de binnenkomst van Johan konden hij en Billy het goed vinden. Daar kwam al snel verandering in toen Billy zijn flauwe grappen en seksistische opmerkingen niet meer kon hebben. Na meerdere ruzies praten de twee sinds een week weer met elkaar maar Billy is het gedrag van Johan wederom zat. Deze morgen werd ze dan ook emotioneel toen Romy en Beau vroegen hoe het met haar ging. Ze legde toen snikkend uit dat Johan haar kwetst en dat ze het moeilijk vindt dat hij tegen iedereen, behalve tegen haar aardig doet. Ook Madilia en Linda zien dat Billy het zwaar heeft. De twee besluiten haar een hart onder de riem te steken maar voor ze dit doen, fluisteren ze met z’n tweeën over de situatie. Volgens hen laat Billy het zelf te ver komen en zagen ze dit al aankomen. Dit neemt niet weg dat ze de situatie vervelend voor haar vinden.  Ook Demi en Fay bespreken de huilbui van Billy. Ze zit weer te janken om Johan zucht Fay. Ook zij zag dit al aankomen en heeft Billy hierom geadviseerd Johan niet langer als haar maatje te zien. Ze doet het zelf hè benadrukt Demi. Hier is ook Fay het mee eens. Het duurt vast niet lang meer voordat de bom barst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 12:18

    Ik wordt zo langzamerhand straal misselijk van Billy ze doet het toch allemaal zelf.ZDe bewoners hebben allemaal hun woordje klaar over Billy stem haar dan weg .Het wordt er niet leuker op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *