Hoe gaat José de caravan van Beau afbetalen?

Hoe gaat José de caravan van Beau afbetalen?

José is al enige tijd druk bezig met het vinden van een eigen slaapplek. Dat dit niet lukt frustreert haar enorm en gisteren werd het haar dan ook te veel. Gelukkig kwam Beau niet veel later met een oplossing dat zij de caravan van haar over mag kopen. Alleen niet iedereen is hier even blij mee. Vooral Linda, Chipp en Baldr vinden het belachelijk dat Beau de caravan aan José verkoopt. Volgens hen kan José het bedrag van 250 euro op dit moment helemaal niet betalen. Na een hoop discussies en frustraties dacht Beau gisteren de oplossing te hebben gevonden, ze schenkt haar fooiengeld tijdelijk aan José zodat ze de caravan kan kopen. Ook deze oplossing valt niet in de smaak bij het drietal dat tegen is maar ze kunnen er niks tegenin brengen. José is dolblij. Linda, Chipp en Baldr zijn er wat minder over te spreken. Beau en José trekken zich daar op hun beurt weinig van aan en deze ochtend neemt Beau José apart om het financiële gedeelte te bespreken. Beau zal José een flink bedrag lenen. Om dit af te lossen zal José in ieder geval 25 euro per maand aan Beau geven. Daarnaast zullen haar verdiensten ook naar Beau gaan. Ook denkt José maandelijks een deel van haar boodschappen geld te kunnen geven. Voor het eind van het jaar heb je het terug benadrukt ze.  Dit vindt Beau prima maar ze drukt José wel op het hart dat ze genoeg te eten moet hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *