Johan wil Beau verwennen en vraagt Romy om hulp

Johan wil Beau verwennen en vraagt Romy om hulp

Beau en Johan zouden voor een weddenschap samen de nacht moeten doorbrengen. Dit is echter nog niet gebeurd met als gevolg dat er een mail is binnengekomen van een kijker. Beau en Johan hebben tot het einde van de week om bij elkaar te slapen, anders wil de koper van maar liefst tien foto’s haar geld terug.

Johan besluit actie te ondernemen en neemt Romy apart voor een gesprek. Hij vraagt haar om hulp. Zou jij mij vanavond willen helpen begint hij. Romy reageert enthousiast maar is ook nieuwsgierig waarmee ze kan helpen. Als Johan uitlegt dat hij het vanavond gezellig wil maken voor Beau, voordat ze de nacht samen doorbrengen voor de weddenschap, reageert ze nog enthousiaster. Ik heb wel een leuk idee voegt ze eraan toe. Maar wil daarvoor wel graag Demi en Fay erbij betrekken. De twee geven elkaar een knuffel en bespreken een aantal ideeën. Ik serveer hapjes en drankjes zegt Romy enthousiast. En misschien moeten we een roos regelen gaat ze verder. Johan kan het enthousiasme van Romy wel waarderen en samen gaan ze aan de slag! Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 15:42

    Nou Romy maak je borst maar nat , als je vriedinnetje dat hoort krijgen we oorlog heerlijk laat ze maar janken ze heeft geen verkering met Johan al denkt ze van wel maar ja je bent pas 36 jaar ha ha dat wordt weer janken en aandacht en daar trappen ze weer n ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *