Billy wordt volgens Johan helemaal gek

Billy wordt volgens Johan helemaal gek

Johan is vandaag vrolijk aanwezig en goed gehumeurd. Als Fay vraagt waarom hij zo vrolijk is antwoordt hij dat hij een leuke dag voor de boeg heeft. Zo gaat hij een fotoshoot houden met Beau. Johan is ook nog van plan Beau te verrassen met een gezellig avondje. Billy is op haar beurt minder vrolijk vandaag. Vanochtend barstte ze in huilen uit omdat ze het gedrag van Johan niet langer trekt. Daarbij gaf ze ook toe dat ze de hele weddenschap omtrent Beau en Johan niet leuk vindt. Vooral hoe hij het er nog even lekker in wrijft vind ik pijnlijk snikte ze. Johan is echter niet zo bezig met het verdriet van Billy maar het valt hem wel op dat ze niet vrolijk is. Ze loopt met zo’n bek rond zegt Johan tegen Chipp terwijl hij een zuur gezicht trekt. Als Chipp vervolgens vertelt dat Billy deze ochtend gehuild heeft, reageert Johan nuchter al wil hij wel weten waarom. Het had met jou te maken laat Chipp weten. Ze wordt echt helemaal gek reageert Johan waarna de mannen het onderwerp laten voor wat het is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:44

    Gisteravond de uitzending gezien.Walkelijk hoe Billy zixh op de voorgrond zet bij de family van Johan.Je junr wel zieb dat ze nergens iets van leert.Blijf uit zijn buurt hij moet je niet en hij heeft nog felijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *