Romy twijfelt of ze Johan wel moet helpen met de verrassing voor Beau

Romy twijfelt of ze Johan wel moet helpen met de verrassing voor Beau

Romy vertelt Demi dat ze zojuist door Johan gevraagd is om hem te helpen. Ze legt uit dat het de bedoeling is om Beau vanavond te verrassen. Demi reageert enthousiast en wil Romy hier graag bij helpen. Romy vertelt vervolgens verder over het bad, de drankjes die ze gaan serveren en het eten. Ik hoop niet dat Billy het erg vindt voegt ze er met een serieus gezicht aan toe. Hoezo, ze is toch niet verliefd op hem vraagt Demi. Romy bevestigt dit maar vindt het toch lastig aangezien Billy vanmorgen in tranen was. Ze vindt dit van Johan en Beau niet erg maar wel hoe hij tegen haar doet gaat Romy verder. Daar heb ik niks mee te maken reageert Demi wat fel. Volgens haar is het Billy haar eigen schuld en was dit te verwachten. Ik ga dus ook niks doen om haar beter te laten voelen benadrukt Demi verder. Romy blijft even stil maar besluit dan toch dat ze het met Demi eens is. Als je iemand niet leuk vindt dan is dit niet erg voegt ze er ietwat twijfelachtig aan toe. De twee worden weer enthousiast en hebben zin in de voorbereidingen voor vanavond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *