Johan wil afstand houden tegenover Billy

Johan wil afstand houden tegenover Billy

Johan en Fay staan in de kleedkamer wanneer het gesprek al snel over Billy gaat. Johan laat weten dat hij zich regelmatig ongemakkelijk voelt door haar. En krijgt het idee dat zij denkt dat het nog wat kan worden tussen de twee. Fay die het opneemt voor Billy, zegt dat ze voornamelijk op de zelfde manier behandeld wil worden als alle andere vrouwelijke bewoners. Johan gelooft op zijn beurt niet dat dit werkt omdat Billy overal iets achter zoekt. Sommige mensen moet je op een afstand houden benadrukt hij. En voegt eraan toe dat hij de situatie het liefst zo te houden, dat ze niet met elkaar praten. Ook wil hij niet dat Billy zich bemoeit met wat hij doet en hoe hij zich gedraagt in Utopia. Ik bepaal zelf wie ik n**k, dat is mijn keuze. Zij bepaalt niet wat wel en wat niet mag voegt hij eraan toe. Fay denkt dat elkaar stil zwijgen niet de manier is om met elkaar om te gaan. Je moet het op een andere manier duidelijk maken legt ze verder uit. Johan ziet geen andere manier. Hoe moet ik dat duidelijk maken dan? Moet ik haar op d’r bek slaan? Ze is gewend altijd te krijgen wat ze wil vervolgd hij. Wil ze jou dan vraagt Fay. Ja anders vertoon je niet dit soort gedrag antwoordt Johan waarna het gesprek erop zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 12:21

    Ja dat ziet Johan juist! Nu maar hopen dat hij dit consequent volhoudt, anders breekt de hel los, ofwel nog meer drama in de persoon Billy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *