Billy ondervraagt nieuweling Mehmet met verschillende intieme vragen

Billy ondervraagt nieuweling Mehmet met verschillende intieme vragen

Mehmet is inmiddels al twee dagen in Utopia en daarom besluit Billy dat het tijd wordt om hem eens beter te leren kennen. De twee nemen plaats op de bank waarna Billy verschillende vragen stelt. Mehmet vertelt enthousiast wie hij is en wat zijn doelen zijn. Al gauw komt de seksuoloog in Billy naar boven en worden de vragen wat persoonlijker. Je ziet er goed uit en je krijgt veel vrouwelijke aandacht. Wat doet dat met je? vraagt ze aan de nieuweling. Mehmet lacht en vertelt dat hij ervan geniet om met vrouwen te zijn. Ik heb dat met mannen reageert Billy. En ze houdt vast aan dit onderwerp en vraagt Mehmet het hemd van het lijf. Vrouwen, relaties, liefde, romantiek en seks, alles komt aan bod. Mehmet vertelt uitgebreid over zijn visie op deze gebieden en Billy moet vaak hard om hem lachen. Al met al is het een gezellig diepte-interview en de twee praten nog lang door

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:23

    Wat een vreselijk en onbeschoft en onbeschaafd mens is Billy toch. Normen en waarden….???!!
    Hoe haalt ze het in haar hoofd, hoe durft ze dit soort vragen af te blijven vuren. Haar pijlen richten op…jaja, de nieuweling is ”al twee dagen binnen” en dan dit soort vragen…! en wederom in het openbaar. Walgelijk.

  2. joke gotte at 18:27

    Nou dat is de volgende die ze probeert te pakken ,dat mens is over sex en maakt niet uit met wie als ze maar haar zin krijgt .Zal haar familie blij zijn met zo iemand die allen maar jankt ,en graag de sex dame uithangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *