Beau vertelt dat Johan niet haar type is

Beau vertelt dat Johan niet haar type is

Aangezien Chipp vanochtend een mail heeft ontvangen over dat hij zijn weddenschap niet is nagekomen, moet hij vandaag hard aan de bak. Er zijn ongeveer 59 polaroid foto’s besteld van Beau en Johan dus bedenken de drie een chique fotoshoot. Beau heeft de jurk aangetrokken van het diner buiten Utopia en Johan gaat gekleed in zijn pak van Ladies Night. Samen zien ze er goed uit en vormen ze een knap paar. De twee voelen zich duidelijk op hun gemak bij elkaar, Chipp maakt de ene na de andere foto van de twee.

Niet veel later hebben Beau en Demi een gesprek over Johan. Ze praten over gevoelens en Beau laat weten dat ze het gezellig vindt met Johan maar er verder geen gevoel bij komt kijken. Johan is mijn type niet voegt ze eraan toe. Demi knikt en laat weten dat zij het ook niet ziet gebeuren tussen Beau en Johan. Demi denkt wel dat Johan een lief vriendje zal zijn, die alles voor Beau over zou hebben. Het is dan ook overduidelijk dat Johan Beau wel ziet zitten en veel zin heeft in vanavond. Hij is nog nooit zo vrolijk geweest voegt Demi eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 18:30

    Al doen ze maar als of voor Billy ,heerlijk kijken hoe die straks weer uit haar plaat gaat .Dat gaat echt gebeuren lachen en nog eens lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *