Johan en Beau gaan romantisch daten

Johan en Beau gaan romantisch daten

Johan en Beau moeten ergens deze week, voor een weddenschap samen slapen. Johan vindt vanavond het perfecte moment en wil er iets bijzonders van maken. Daarom heeft hij Romy gevraagd hem te helpen bij het organiseren van een leuke avond. Romy heeft op haar beurt Demi en Fay gevraagd haar te helpen. Johan vraagt aan Baldr of hij het cordwood mag lenen. Als Baldr hier toestemming voor heeft gegeven kan het groepje echt aan de slag. Ook Senna helpt zijn mede bewoners. Het cordwood wordt opgeruimd en er wordt een tafel geplaatst voor een romantisch diner voor twee. Kaarsen, wijnglazen en een rood tafelkleed. Het mag aan niks ontbreken. Beau weet ondertussen nog van niks en is in de loods met Mehmet aan het kletsen.

Als alles klaar is haalt Johan haar in zijn pak Beau heeft een mooie rode jurk aan en samen vertrekken ze naar het cordwood. Als ze de loods verlaten klinkt er luid applaus. Ik heb je nog nooit zo gelukkig gezien zegt Billy tegen Johan. Johan kijkt wat ongemakkelijk om zich heen maar zegt niks. Eenmaal aangekomen in het cordwood ziet Beau de verrassing. Er verschijnt een grote glimlach op haar gezicht en de date kan beginnen. We komen er ongetwijfeld nog op terug!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *