Billy spreekt Romy aan omdat ze haar nodig had rondom het gedoe met Johan

Billy spreekt Romy aan omdat ze haar nodig had rondom het gedoe met Johan

Dat Billy zich rot voelt door Johan is bij de andere bewoners ook opgevallen. Ze heeft het al met verschillende bewoners besproken.

Romy heeft het gisteren erg druk gehad met het voorbereiden van de date van Johan en Beau, iets waar ze het lastig mee had. Dit omdat Billy verdrietig was over Johan. De teleurstelling was dan ook groot bij Billy, want terwijl zij verdrietig was, vingen Linda en Madilia haar op, omdat Romy druk was. Afgelopen avond laat Billy aan Romy weten dat ze Romy wel nodig had. Ik neem je niks kwalijk maar ik had in dezelfde situatie anders gehandeld legt Billy verder uit. Romy begrijpt haar maar geeft aan dat ze dacht dat het gesprek van vanochtend genoeg was. De twee zijn al lang vriendinnen en weten dus ook van elkaar hoe ze denken. Ze zijn het erover eens dat ze nou eenmaal verschillend zijn en soms ook andere verwachtingen van elkaar hebben en maken het weer goed. De twee kletsen nog even na over hoe Johan Billy behandelt en dat Billy voortaan zich niet meer slecht laat behandelen door Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *