Hoe verliep de romantische date tussen Johan en Beau?

Hoe verliep de romantische date tussen Johan en Beau?

Afgelopen avond hadden Beau en Johan hun date. Maar hoe verliep hun avond? De date begon met een romantisch diner in het cordwood.

Onder het genot van een glaasje champagne kletsen de twee over van alles en nog wat. Het lijkt erop dat ze zich wel vermaken. Nadat ze hun eten op hebben, komen Romy en Senna de borden ophalen. We hebben gekeken voor een toetje maar we dachten: jullie zijn elkaars toetje laat Senna lachend weten. Nadat het eten op was zat de date er nog niet op. Romy heeft nog wat voor de twee in de planning. Voordat ze naast elkaar in de caravan gaan liggen, stelt Romy voor dat ze eerst in bad gaan.  Jullie kunnen zo rustig straks ontspannen in bad vervolgd ze enthousiast. Samen met de tweeling heeft Romy het bad eerder al vol laten lopen en de badkamer versierd met slingers en kerstballen. Hebben ze leuk gedaan, hè? vraagt Beau vrolijk aan haar date Johan, terwijl ze met z’n tweeën en hun glazen champagne in bad stappen. Laten we zeggen dat het voor Johan en Beau een zeer romantische avond was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *