Billy heeft meer interesse in nieuweling Mehmet gekregen

Billy heeft meer interesse in nieuweling Mehmet gekregen

Wat gebeurde er afgelopen avond naast de date van Johan en Beau nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Mehmet, Linda en Madilia kletsen op de vide over de aankomende stemronde. Mehmet is nog maar net in Utopia en laat zijn mede bewoners weten dat hij wel uitkijkt naar de stemronde. En vraagt wat hij kan verwachten en waar Linda en Madilia zelf hun stemmen op baseren. Ondertussen bespreekt de rest van de vrouwen de seksvragenlijst die Mehmet beantwoord heeft bij Billy. Demi vertelt over haar nachtelijke escapades met Mehmet en de rest reageert enthousiast. Demi laat wel weten dat Mehmet toch niet haar type is. Billy heeft daarentegen door de antwoorden van Mehmet wel wat meer interesse in hem gekregen. Buiten laat Johan aan Mehmet en Chipp weten dat de vrouwelijke bewoners erg onder de indruk zijn van Mehmet. Ze hebben ruzie om jou grapt hij. De nieuweling kan er wel om lachen. Toch blijkt Johan serieus te zijn. Hij verdenkt Demi, Madilia en Billy ervan dat ze hem wel zien zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *