Beau en Johan hebben de nacht samen doorgebracht

Beau en Johan hebben de nacht samen doorgebracht

Vannacht is Johan gezellig bij Beau in de caravan gekropen om te slapen. Een uit de hand gelopen grap van Chipp heeft hiervoor gezorgd. Afgelopen avond hebben Romy en Senna al een romantische date voor de twee geregeld en Beau en Johan hebben het enorm naar hun zin gehad. Beau en Johan zijn samen in bed gekropen en hebben nog lang liggen kletsen. Tegen middernacht viel Beau langzaam in slaap. Slaap lekker druifje fluistert Johan Beau nog toe. Beau glimlacht en wenst Johan ook een fijne nacht. Rondje een uurtje of 8 worden de twee wakker. Heb je een beetje kunnen slapen vraagt Johan aan Beau. Beau knikt en laat weten dat hij snurkt maar ze er wel doorheen heeft kunnen slapen. En je bent in ieder geval netjes aan je eigen kant gebleven voegt ze er met een knipoog aan toe. Ik ben ook heel netjes antwoordt Johan met een glimlach. Beau en Johan hebben duidelijk een leuke avond en nacht gehad. Zal het bij deze ene keer blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *