Romy ondervraagt Beau en Johan na hun overnachting

Romy ondervraagt Beau en Johan na hun overnachting

Tot grote blijdschap van de andere bewoners hebben Beau en Johan een gezellige date en nacht met elkaar gehad. En nu een nieuwe dag begonnen is in Utopia is iedereen benieuwd hoe de twee het hebben gehad. Romy, Demi en Fay vragen zich af hoe de twee hebben geslapen. Ze zijn wel laat wakker merkt Romy op. Wat later besluit ze om naar de twee toe te gaan. Hebben jullie lekker geslapen vraagt ze vrolijk aan Beau en Johan. Ik heb fantastisch geslapen antwoordt Beau enthousiast. Romy neemt Beau mee om gezellig op de bank te ontbijten, terwijl Johan besluit om nog even lekker te blijven liggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Peter at 09:25

    Johan weet niet wat liefde of romantiek is. Het enige wat hij kent is wat hij onder invloed van drugs heeft uitgevreten op party’s en op extreme sexfilms heeft gezien. Leer mij Johan kennen, nee bedankt, ben blij dat ie even uit onze stad is! En relaties heeft ie nooit gehad!

  2. Else at 12:44

    Romy nodigt Beau uit op de bank om te komen ontbijten, OM HAAR UIT TE KUNNEN HOREN OVER DE VOORBIJE NACHT! Dat is overduidelijk. Dit is wat er niet staat maar had kunnen staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *