Beau denkt dat Johan meer gevoel voor Johan heeft dan dat ze wil toegeven

Beau denkt dat Johan meer gevoel voor Johan heeft dan dat ze wil toegeven

Romy bespreekt deze ochtend met Beau haar gesprek met Billy van afgelopen avond. Billy heeft laten weten teleurgesteld te zijn omdat Romy er niet voor haar was terwijl ze haar hard nodig had. Als ik had geweten dat het zo diep zat had ik het natuurlijk niet gedaan zegt Romy doelend op het feit dat ze mee heeft geholpen aan de date van Beau en Johan. Beau knikt en vraagt of het probleem zit tussen haar en Billy of tussen Johan en Billy. Romy denkt het laatste en vraagt aan Beau om te doen alsof zij van niets weet. Beau knikt en neemt zich voor om met Billy over deze situatie te gaan praten. Romy benadrukt dat ze het een moeilijke situatie vindt omdat ze meerdere malen aan Billy heeft gevraagd of het goed met haar ging. Ze zei telkens dat het goed met haar ging maar ’s avonds bleek dit niet het geval te zijn en had ze gewild dat ik vaker naar haar toe was gekomen voegt ze eraan toe. Beau weet op haar beurt niet zo goed wat ze van de situatie moet vinden. Ik denk toch dat Billy meer gevoel heeft voor Johan dan zij zelf wil toegeven sluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:48

    Hoe weinig ziet Romy wat Billy écht nodig heeft: Iemand die tegen Billy in gaat en haar de ogen opent. Dan zou ze pas in de buurt van ”een vriendin” komen, maar dan zou Billy juist weer niet bevriend willen zijn. Ze heeft iemand nodig die haar naar de mond praat en doet wat zij wil. Zij wil aan de touwtjes trekken, anders is er drama en emotie.
    Vreselijk, die Billy. Zij moet écht weg!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *