Demi en Fay snappen niet dat Billy zo over de zeik is en vinden haar kinderachtig

Demi en Fay snappen niet dat Billy zo over de zeik is en vinden haar kinderachtig

Demi en Fay zitten met Johan op de bank en vragen hoe het vannacht was. Heerlijk, ik lag zo lekker. Als er een B&B is, komt ze bij mij slapen laat Johan met een grijns weten. En vertelt ook nog dat Billy over de zeik is. Demi en Fay snappen het niet en vragen wat er aan de hand is. Johan legt vervolgens uit dat Billy over de zeik is omdat Romy geholpen heeft om de date voor te bereiden voor Johan en Beau. Hoezo, ze voelt toch helemaal niks voor je!? vraagt de tweeling in koor. Wat kinderachtig zeg en zielig voor Romy voegt Fay er met opgetrokken wenkbrauwen aan toe. Johan vertelt ook dat hij en Beau een ontbijtje op bed zouden krijgen van Romy maar dat Billy daar een stokje voor heeft gestoken. De tweeling kan niet geloven dat Billy zo reageert op de situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 12:51

    Gaan de ogen eindelijk open van sommigen? En Romy heeft ook weer haar oren laten hangen naar Billy: geen ontbijtje gemaakt voor Beau en Johan, OMDAT BILLY DAT NIET WILDE”.
    TE GEK VOOR WOORDEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *