Zal er toch iets opbloeien tussen Johan en Beau?

Zal er toch iets opbloeien tussen Johan en Beau?

Dat er niets is gebeurd tussen Beau en Johan, kan Chipp bijna niet geloven. Terwijl hij buiten met Johan loopt begint hij erover. Heb je haar met geen vinger aangeraakt? vraagt hij verbaasd. En laat weten dat hij daar niets van begrijpt. Johan legt uit dat je soms geduld moet hebben maar het was ook niet het plan van hem om iets met haar te doen. Ik ben hier niet gekomen voor een relatie voegt hij eraan toe. Chipp antwoordt dat er ook geen relatie voor nodig is om het leuk te hebben met Beau. Er komt sowieso een round two voegt hij eraan toe. Dit kan Johan beamen, als de caravan van Beau als B&B wordt geboekt, komt ze bij hem in de boot slapen. De twee praten nog even door of er ooit nog iets gaat gebeuren tussen Johan en Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *