Demi en Fay zijn het er niet mee eens hoe Billy Romy behandelt

Demi en Fay zijn het er niet mee eens hoe Billy Romy behandelt

Na het verhaal van Johan gaan Demi en Fay naar de caravan van Romy om haar te vragen naar haar gesprek met Billy. Romy vertelt dat Billy zich in de steek gelaten voelde door zowel Beau als Romy. Maar ik zie dat niet zo, omdat ik het heel grappig vond wat Chipp had geopperd voegt ze eraan toe. Ik denk zo, ze hebben geen relatie, dus wat is er dan erg aan? gaat ze verder. Demi en Fay vinden het onzin dat Romy zich schuldig voelt. Zolang Billy niet toegeeft dat ze hem leuk vindt, hoef jij je niet te verantwoorden voor wat je doet. Jij bent namelijk ook vrienden met Johan zegt Fay fel. En laat weten dat ze denkt dat Billy gewoon hartstikke jaloers is en ze weet zeker dat Billy Johan meer dan leuk vindt. Ik ben er echt klaar mee, ik heb altijd naar haar geluisterd maar ze blijft maar met hem bezig. Ik heb haar gewaarschuwd, maar het gaat telkens weer mis reageert Romy met een zucht. Fay vindt het niet eerlijk hoe Billy Romy behandelt. Ze is geen koningin, ze moet je normaal behandelen. Jij staat altijd voor iedereen klaar benadrukt ze. Ondertussen staat Johan voor de caravan, alles stiekem af te luisteren…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *