Madilia, Billy en Linda bespreken hoe ze de boekhouding van Utopia op orde kunnen krijgen

Madilia, Billy en Linda bespreken hoe ze de boekhouding van Utopia op orde kunnen krijgen

Madilia, ik wil even met je praten begint Billy. Ik ben een beetje geïrriteerd gaat ze verder. En legt uit dat ze het erg vervelend vindt dat alles rondom de financiën zo onduidelijk is en dat ze heel graag wil weten waar ze met zijn allen aan toe zijn. Ik wil gewoon weten hoe we er nú voor staan vervolgd ze fel. Madilia snapt op haar beurt Billy erg goed en is het helemaal met haar eens. Ze besluit om Linda erbij te roepen, zodat de drie samen naar een oplossing kunnen zoeken. Zodra Linda is aangeschoven gaat het gesprek verder. Billy wil graag vooropstellen dat het absoluut niets persoonlijks is en dat ze vindt dat Linda het heel goed doet met de boekhouding. Linda vertelt daarna uitgebreid over wat er op dit moment allemaal fout gaat bij de financiën. Volgens haar hebben de mensen die er nu mee bezig zijn, Baldr en zij vaak geen idee hoe de vork in de steel zit door eerdere fouten. Daarom lijkt het haar een goed idee om een financieel expert uit te nodigen die hen kan uitleggen waar ze allemaal op moeten letten. Nieuweling Mehmet komt er uiteindelijk ook bijzitten. Hij heeft eerder al aangeboden ook mee te willen helpen met de financiën en luistert daarom graag mee. Het viertal komt nog niet tot een oplossing maar er worden een hoop ideeën besproken. Uiteindelijk moet het gewoon allemaal iets professioneler besluit Billy. Daar zijn de overige drie het helemaal mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *