Billy, Beau, Demi en Fay willen dat de onduidelijkheden in de boekhouding opgelost worden

Billy, Beau, Demi en Fay willen dat de onduidelijkheden in de boekhouding opgelost worden

Nadat Billy Linda en Madilia gesproken heeft wil ze ook het een en ander met Demi en Fay bespreken. Jullie hebben je eigen administratie piekfijn in orde, daar kan ik wat van leren begint Billy. En laat weten dat iedereen dit ook van de bv verlangt maar het nog steeds een onduidelijke rommel is. Er zijn allemaal rookgordijntjes. Het is mij een groot raadsel voegt ze eraan toe. Demi en Fay begrijpen wat Billy bedoelt en Fay zegt dat dit hen al heel lang dwars zit. Daarom vinden ze dat het vandaag opgelost moet zijn. Beau wordt er vervolgens bij geroepen en ook zij geeft haar mening over de financiën. Beau is net als de tweeling en Billy klaar met de onduidelijkheid. Het viertal besluit dat er vandaag verandering in moet komen. Billy denkt dat het handig is als Mehmet bij de financiën komt en dat Baldr eigenlijk een stapje terug moet doen. De vier bespreken wat er voor de rest nog allemaal veranderd zou moeten worden. Ze besluiten om bij de andere bewoners te gaan peilen hoe zij tegen de financiën aankijken en wat er volgens hen veranderd moet worden. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. janineS at 14:30

    billy vindt dat Baldr een stapje terug moet doen. De man zit er net. Wat een vreselijke vrouw is Billy toch. Veel te bang dat Baldr achter haar creatieve boekhouding komt… Dat je zo’n hekel aan iemand kan krijgen, best bizar, Ik ken haar niet eens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *