Romy voelt zich buitengesloten en confronteert Billy ermee

Romy voelt zich buitengesloten en confronteert Billy ermee

Billy heeft vandaag meerdere gesprekken gehad over de boekhouding, waar ze tot nu toe Romy niet bij heeft betrokken. Romy voelt zich hierdoor buitengesloten en gaat daarom verhaal halen bij Billy. Ik vind het vaag dat ik er niet bij word betrokken begint ze het gesprek. Zeker niet nadat ik je heb verteld dat ik me vorige week zo rot voelde voegt ze eraan toe doelend op het gedoe rondom de nieuwe structuur die Chipp opperde en waarbij hij Romy niet betrok. Volgens Billy heeft ze gewoon nog niet met Romy gepraat. Bovendien ging het dit keer niet over de structuur voegt ze eraan toe. Ik snap gewoon niet wat ik verkeerd doe reageert Romy fel. Billy vertelt dat ze met iedereen wil praten over de financiën maar dat ze nog niet aan het gesprek met Romy was toegekomen. Billy wordt steeds bozer en verheft haar stem. Ik begrijp het gewoon niet Romy schreeuwt ze. Na een korte discussie loopt Romy weg. Je voelt je buitengesloten en dan ga je zo doen bijt Billy haar nog na. Romy draait om en gaat weer verhaal halen bij haar. Doe eens ff normaal man gek zegt ze fel, waarna de hevige discussie weer oplaait. De twee besluiten echter snel om het gesprek voor nu te stoppen, omdat het anders uit de hand zal lopen. Boos lopen beide de loods in. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *