Romy heeft het gevoel alsof ze niks tegen Billy kan zeggen

Romy heeft het gevoel alsof ze niks tegen Billy kan zeggen

Na de felle ruzie met Billy, stormt Romy kwaad naar buiten. Demi, Fay en Beau vangen haar op en nemen haar mee naar het kasteel. Daar doet Romy haar verhaal. Het zit Romy erg dwars want ze heeft het gevoel alsof Billy alles tegen haar mag zeggen maar andersom niet. Terwijl ze het vertelt begint ze te huilen maar niet van verdriet. Ik ga nu huilen omdat ik zo boos ben voegt ze er met een snik aan toe. Als Billy mij op dingen aanspreekt, biedt ik een luisterend oor, ook als ik het er niet mee eens ben. Nu zijn de rollen omgedraaid maar in plaats van dat Billy een luisterend oor biedt, is ze uit haar vel gesprongen voegt ze eraan toe. Beau vraagt waar Romy Billy op aansprak en Romy legt vervolgens het hele verhaal uit. Ik voel me niet buitengesloten maar ik vind het gewoon krom vertelt ze. Beau knikt instemmend, terwijl Fay Romy probeert te kalmeren en uit te leggen dat Billy het misschien niet zo bedoelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 17:50

  Jammer dat Romy dit nu pas ziet. En volgende keer vergeeft ze toch Billy weer en zijn ze weer ”vriendinnen”!
  Pas zei Billy nog tijdens troosten van Romy: denk er goed aan, Reums, niemand is je vriendin hier, ALLEEN IK!!| PFFFF!
  Walgelijk toch! Wat heeft Billy toch een krom idee over zichzelf en over vriendschap.
  Opportunistisch.

 2. Ruud at 14:33

  Ja Romy je krijgt gewoon een mes in je rug van Billy (dat nooit zich een vriendin )laat me niet lachen ze is gewoon vals en nu kom je de eens achter hoe ze is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *